top of page
2.jpg
Samtaleterapi

Samtaleterapi eller psykosynteseterapi identifiserer og løser opp og reparerer traumer, konflikter og andre emosjonelle utfordringer. 
Traumer og emosjonelle problemer oppstår ofte i relasjoner med våre nærmeste. Samme utfordringer går igjen i generasjoner. "Klient/Terapeut relasjonen" reparerer disse relasjonsbaserte utfordringene.

Samtaleterapi er en effektiv metode for å reparere emosjonelle vansker som angst, traumer, depresjon, relasjonsproblemer, stress eller generell personlig utvikling.

 

Jeg har god erfaring med terapi på nett. Klienter sier det er fint å sitte i egen stue og snakke med et trygt menneske. De synes også nett-terapi er enklere å tilpasse til egen hverdag. 

Psykosyntese

Psykosyntese er en psykologi utviklet av Roberto Assagioli. Han mente at alle mennesker er født med en god og sunn kjerne.

 

Psykosyntese er en utmerket tilnærming til personlig utvikling.

Psykosyntese ser mennesker som mer enn summen av våre deler.

Denne Psykologiformen tar hensyn til kroppen, til følelser og tanker, samt det ubevisste. Psykosyntese finner balansen mellom disse.

Psykosyntese utforsker verdier og mål gjennom selvrefleksjon.
Vi jobber med samtaler, visualiseringer og kroppsbevissthet for å bli kjent med dine potensialer og ditt autentiske selv.

 

Som Psykosynteseterapeut har jeg god erfaring med å hjelpe mennesker å finne egen kraft og harmoni.

2.jpg
My Approach
Sjelefred-7.png
bottom of page